reede, 6. oktoober 2023

Lõbusate Rännukoerte miniolüpia

 Seda, et Rännukoerad liikumist ja sportimist armastavad, teavad vist küll juba kõik. Seega oodati meid ka Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseumisse miniolümpiale. Soojenduse tegime ära juba enne kohale jõudmist kuna otsustasime sinna minna jalgsi ja mitte ainult jalgsi, vaid võiks lausa öelda, et kiirkõndi tehes. 

Kõigepealt räägiti meile, mis need olümpiamängud üldse on ning vaatasime ka kahte lühifilmi viimastest olümpiamängudest. Uurisime olümpiarõngaid ja arvasime ära, mis on need 6 olümpiavärvi. Esimesed viis (sinine, kollane, must, punane, roheline) arvasime kiirelt ära aga kuuendaga (valge) läks natuke aega :)

Kui teadmised olemas, siis oli aeg alustada miniolümpiaga. Selleks moodustasime neli võistkonda, kus iga võistkond esindas ühte riiki: Taani, Rootsi, Poola ja Holland. Kõigepealt alustasime piduliku osaga, milleks oli olümpiatule edasiandmine ning lipu heiskamine. Seejärel algasid võistlused: kaugushüpe ja jooks. Kui need olid tehtud, siis sai iga laps endale meisterdada ka medali. Need tulid ikka väga uhked :) Kui medalid kaelas, siis oli meil vaba aeg ja saime terves muuseumis lustida.

Oli väga tore päev ja kõik lapsed ootavad, et saaksid koos peredega sinna tagasi minna :)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar