neljapäev, 26. oktoober 2023

Kirjud Linnupojad külastavad Kollaripsikuid.

 Kirjud Linnupojad võtsid ette õppekäigu Tartu Ripsiku lasteaia Nupsiku majja, kus meid rõõmuga ootasid samavanad Kollanupsiku ehk meie sõprusrühma lapsed ja õpetajad. 

Valisime sinnajõudmiseks põneva teekonna. Sõpruse puiestee peatusest läksime number 9 bussiga Kasarmu peatusesse. Edasi kõndisime Roosi peatuseni, mille vahepeal saime jalgadega sahistada ilusaid, kollaseid sügislehti ja näha uudishimulikke hobuseid (Tartu Ratsakool).  


Kõndisime edasi ERM'i bussipeatuse poole. Vahepeal nägime Tagurpidi Maja, Roosi Discgolfi Parki ja kulgesime peatuseni mööda põnevat laudteed kuni Eesti Rahva Muuseumini.







Number 7 bussi peal kohtasid lapsed juhuslikult Lotte lasteaia endist õpetajat Angelit, kes töötab nüüd Nupsiku lasteaias. Angeli juhatas meid lahkelt otse Kollanupsikute rühmani, kus meid rõõmsalt vastu võeti Agnese, Sirli (endiste Kirjude Linnupoegade rühma õpetajate) ja Kärdi poolt.

Koos sõime, jõime, mängisime ja uudistasime nende lasteaias ringi, näiteks nägime muusikaruumi ja käisime tudutoas. Saime enne oma lasteaeda naasmist ka õuealal koos ripsikute ja nupsikutega  mängida.







Tudutuba







Tagasitulles sõitsime number 7 bussiga Pärna peatusest Roosi peatusesse ning võtsime ette tugiisiku Anne tavalise õhtuse jalutuskäigu tee. 

Jalutuskäigul nägime Kaitseväe Akadeemia matkekeskuse juures sõjaväe sõidukeid, kaitseväelaste ringset kogunemist ja millegi üle arutamist. Mööduvatele Kirjudele Linnupoegadele lehvitati kaitseväelaste poolt ja vastati viisakalt terega. 


Nägime ehitustöölisi toimetamas.


Möödusime Tartu Maarja Koolist ja Tartu Jäätmejaamast ning lõpuks jõudsime tuttava mänguplatsini, kuhu veidikeseks lõõgastuma ja lõbutsema jäime, pärast mida oli kergem taas lasteaiani astuda.












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar