esmaspäev, 29. aprill 2024

Tragide Kasside tervisekuu aprill

Aprillikuu on nimetatud tervisekuuks ja südamekuuks, mistõttu kogu aprillikuu pöörasid Tragid Kassid suurt rõhku liikumisele, tervislikule toitumisele ja rõõmsale tujule.

Liikusime palju ringi- käisime mitmel korral looduses kevadmärke otsimas, külastasime ka Väikeses Vanemuises "Pöial-Liisi" etendust.

Lasteaias käisid külalised Tartu Oskar Lutsu nimelisest Linnaraamatukogust, kes lugesid meile saalis ette lõbusaid lugusid erinevatest lasteraamatutest. Tragid Kassid osalesid ka Linnaraamatukogu linnupesade meisterdamise konkursil, kuhu esitasime kuldnoka pesa. Pesa on raamatukogu laste- ja noorteosakonnas kõigile nähtav.

Kutsusime külla ka lapsevanemaid. Danieli ema käis juba märtsi lõpus rääkimas suuhügieenist ja õpetas lastele õiget hambapesu. Aprillis said kõik lapsed endale koju viimiseks Suukooli materjalid- kalendrid, hambaharjad ja pastad. Hugo Williami ema käis rühmas tutvustamas pere lemmiklooma, kilpkonn Alfredit ja rääkis lähemalt roomajatest. Saara P. ema käis lastega koos tervislikku spinati-naadi-marja smuutit valmistamas.

Aprillis käis majas ka fotograaf ning rõõmsaid rühmapilte ja sõbrapilte saime juba kuu lõpus imetleda! 

Tervisekuu lõpetame sportliku õuesõppe päevaga 30.aprillil!


Danieli ema käis lastele hambapesu ja suuhügieeni õpetamas.
Tartu Oskar Lutsu nimelise Linnaraamatukogu raamatusoovitused 01.04.2024 Lotte saalis
Linnupesade võistlusele saadetud kuldnoka pesa
Hugo Williami lemmikloom, kilpkonn Alfred
Mida teha jalutuskäigul rohelusse? Mängisime kevadbingot!
Smuutitegu Saara P. emme juhendamisel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar