reede, 6. mai 2022

Pähklijänestel käis külas Herr Rabarber ja Rändur Tilk

 Täiesti ootamatult tulid meile rühma üllatuskülalised: Rändur Tilk ja Herr Rabarber. Selgus, et just täna, 6. mail on rahvusvaheline tervisliku toitumise päev. Kõigepealt said Pähklijänesed Rändur Tilgale näidata, kuidas nad juba vett säästlikult kasutades, aga korralikult käsi oskavad pesta:

Käsi tuli pesta, sest külalistel oli kaasas maitsvat kraami: terve kandikutäis head ja paremat.

Terve kandiku täis tervislikku kraami... aga kas on ikka tervislik iga päev ainult rabarberit süüa? Pähklijänesed teadsid, et ei ole, sest muidu jääb kõht tühjaks. Kõhule meeldib, kui seal on terve "vikerkaar" sees.

Veel saime teada, et vett leidub peaaegu igal pool, isegi toidus... või siis oli toidus nt kuivatatud viinamarjad on vee "välja lasknud" ja "muutunud" rosinateks.

Rändur Tilk ja Herr Rabarber jätsid meile veel ühe ülesande: enne kui see maitsev kraam nahka pista teha sellest midagi ilusat. Mis oleks veel ilusam kui pilt oma emast. Nii sai iga Pähklijänes omale isikliku taldriku, kuhu kõigest sellest heast üks kunstiteos luua. 

Kui kõigi teosed valmis, sai iga laps hääletada endale kõige enam meeldinud "pildi" poolt. Võitjad olid seekord kõik, sest iga kunstiteos oli täiesti oma moodi ja isikupärane. Auhinnaks said kõik üksteise teosed nahka pista :) Oli väga meeleolukas ja toitev kunstinäitus!



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar